Klantenservice: 0900 3 330 330 (€ 0,40 p/m met een max. van € 20,-)  Ma-vr 9.00 - 17.00 Za 10.00 - 17.00 Zo 10.00 - 15.00
Vliegticketgarantie

Vliegticketgarantie

Met Vliegticketgarantie ben je verzekerd van restitutie van de reissom (met een maximum van € 2000,- per vliegticket) indien de luchtvaartmaatschappij vanwege een faillissement je vlucht niet kan uitvoeren.

Risico's in de luchtvaart

Recentelijk hebben Spanair en Malev hun faillissement bekend gemaakt. Sinds 2006 zijn er verschillende tegenslagen in de luchtvaart geweest waarbij talloze reizigers werden gedupeerd. Door de stagnerende economie nam het aantal passagiers af en medio april 2010 kon er een aantal dagen niet worden gevlogen vanwege een aswolk veroorzaakt door een vulkaanuitbarsting in IJsland. Hierdoor hebben veel luchtvaartmaatschappijen miljoenen verlies geleden.

Verzeker je tegen de risico's in de luchtvaart

Met de vliegticketgarantie verzeker je je tegen de risico's in de luchtvaart. BudgetAir.nl wil voorkomen dat passagiers zonder compensatie niet op reis kunnen of stranden op buitenlandse luchthavens. De vliegticketgarantie kan je afsluiten tijdens het boeken van je vlucht. Vink hiervoor het vakje met vliegticketgarantie aan.

Klik hier om de voorwaarden van de Vliegticketgarantie te lezen.