Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wizz Air

wizzair

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg met Wizz Air voordelig naar vele bestemmingen

Wizz Air

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Vliegen met Wizz Air

Wizz Air (W6) is een Hongaarse luchtvaartmaatschappij die in 2003 is opgericht door József Váradi (CEO van de Hongaarse luchtvaartmaatschappij Malév). Wizz Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die zich voornamelijk richt op Centraal-Europa.

Netwerk

De luchtvaartmaatschappij vliegt voornamelijk op secundaire luchthavens in de grotere steden in Europa en het Midden-Oosten.

Wizz Air biedt momenteel vluchten aan op meer dan 300 routes. Het netwerk wordt voortdurend uitgebreid en er worden steeds meer bestemmingen toegevoegd.

Wizz Air vliegt in de Benelux vanaf Eindhoven Airport naar 14 bestemmingen en vanaf Brussels South Charleroi Airport naar 6 bestemmingen.

Tot de Wizz Air groep behoren twee operationele luchtvaartmaatschappijen: Wizz Air Hungary en Wizz Air Ukraine.

Inchecken

Het is bij Wizz Air mogelijk om online in te checken. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 dagen tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht. Voor het inchecken op de luchthaven zelf worden kosten in rekening gebracht.

Vloot

Momenteel bestaat de vloot van Wizz Air uit 47 toestellen en vliegt het enkel met de Airbus A320-200. De vloot beschikt over de nieuwste technologie en de vliegtuigen bieden plaats aan 180 passagiers. Op dit moment telt Wizz Air meer dan 1700 medewerkers. Wizz Air heeft de grootste vloot van alle Hongaarse luchtvaartmaatschappijen.

Service

Wizz Air biedt een eenvoudig servicemodel. Dat betekent: reizen zonder ticket, één reisklasse met leren stoelen voor iedereen en geen stoeltoewijzing. Ondanks dat Wizz Air de passagiers gelijk behandelt, is er wel de mogelijkheid om via de website van Wizz Air een ‘Wizz Privilege Pass’ aan te schaffen of lid te worden van de ‘Wizz Discount Club’. Hiermee geniet je vele voordelen als passagier.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl