Met Klarna betaal je achteraf

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Klarna

Je herkent het wel... Je bent aan het dagdromen geweest over de perfecte vakantie, hebt dagelijks de kosten van vluchten gecontroleerd en je hebt eindelijk de perfecte deal gevonden. Maar helaas staat op je bankrekening niet voldoende geld. Wat doe jij? Wacht je tot de prijs van de vlucht omhoog gaat? Of vergeet je de vakantie helemaal? Niet bij ons! Budgetair werkt samen met Klarna, zodat jij de mogelijkheid hebt om je ticket niet meteen te betalen maar pas over 30 dagen.

Dus, wat zijn de voordelen van het gebruik van Klarna om je ticket te boeken?

1. Het is veilig

Kies je voor Klarna, dan deel je onder andere je naam, emailadres en bankgegevens. Je bankgegevens worden alleen doorgegeven aan Klarna, niet aan BudgetAir..

2. Het is snel

Omdat je alleen je basisgegevens hoeft in te voeren, kun je de vlucht zo snel mogelijk definitief boeken zonder meteen je betaalpas te hoeven pakken.

3. Je hoeft niet te wachten met boeken

We snappen dat je op zoek bent naar het voordeligste ticket. Heb je die perfecte deal gevonden? Boek dat ticket en kies voor Klarna, zodat je de beste deal te pakken hebt en pas 30 dagen later hoeft te betalen.

4. Snoozen

Komt het na 30 dagen ook niet helemaal uit om je ticket te betalen? Dan heb je met Klarna de mogelijkheid om de betaling 10 dagen te snoozen. Dit is geheel kosteloos. Is 10 dagen nog niet genoeg, dan kun je voor een kleine bijdrage (tussen €0,40 en €1,90) je betaling met weer 30 dagen uitstellen. Dit regel je allemaal heel handig in de Klarna-app.

5. Klarna helpt je de wereld rond te reizen

Als je van plan bent om een aantal maanden te reizen, kan het betalen van meerdere vluchten een aanslag zijn op je budget, zeker omdat je ook nog accommodaties moet regelen en lekker wilt eten. Het uitstellen van je betaling met Klarna helpt je om in het begin van je reis wat extra financiële ruimte te hebben.

Veel gestelde vragen

Wie is Klarna?

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende betalingsprovider van oa achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken (zoals emailadres en geboortedatum) om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kan je overal waar je bent eenvoudig iets kopen of het nu op je laptop of mobiel is.

Hoe werkt het achteraf betalen van Klarna?

Op het moment dat je kiest om je boeking achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat boeking is bevestigd. Dit is maximaal 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de Klarna App, dat gaat een stuk smooother. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen, maar het kan ook via de online portal op klarna.nl.

Hoe werkt het betaalproces?

Heb je de factuur voor je boeking ontvangen, betaal deze dan via de Klarna app. Log in op de app en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst? Dan vragen ze je eerst een aantal gegevens. Gebruik je Klarna vaker, dan hoef je hen alleen maar door te geven dat je wilt betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Super simpel maar altijd veilig.
Nadat je vlucht is geboekt krijg je een melding en heb je 14 dagen de tijd om je factuur te betalen met iDEAL of automatische incasso door in te loggen op de Klarna app of klarna.nl.

Alles op één plek

Al je betalingen en facturen van je Klarna-aankopen kun je terugvinden in de Klarna app.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Klarna stuurt je betalingsherinneringen zodat je nooit een betaling mist. Controleer of de pushnotificaties aanstaan in je Klarna app.

Heb je een vraag over je betaling?

Heb je een vraag over je rekening? Klarna staat 24/7 klaar voor je via de chat. Deze vind je in de Klarna app.

Hoe weet ik of Klarna mijn betaling goed heeft ontvangen?

Nadat Klarna je betaling heeft ontvangen, verstuurt Klarna een bevestiging naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service via de Klarna App. Houd hierbij je betalingsbewijs bij de hand.


Ben je nog niet helemaal overtuigd van Klarna? Misschien kan Snoop Dogg je wel overhalen!

Reiskriebels gekregen? Zoek hieronder jouw favoriet en beleef de vakantie van je leven!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig