Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voorwaarden van de vouchers van BudgetAir.nl

Toepasselijkheid. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op de vouchers van BudgetAir.nl. BudgetAir.nl is een handelsnaam van Travix Nederland B.V., gevestigd te Amsterdam aan de Piet Heinkade 55 (1019 GM). Voor meer informatie over onze organisatie kun je op deze site terecht bij 'over BudgetAir.nl’.

Een voucher is een tegoedbon die je per mail of per brief heeft ontvangen met een code welke gebruikt kan worden voor de boeking van een of meerdere vliegtickets en eventuele aanvullende verzekeringen op BudgetAir.nl, dan wel die je kunt inwisselen tegen contant geld.

Gebruik van jouw voucher: een voucher is voorzien van een unieke code. Iedere voucher kan slechts één keer bij BudgetAir.nl worden gebruikt. Een originele voucher mag worden overgedragen. Het vermenigvuldigen, bewerken of veranderen van een voucher is op geen enkele wijze geoorloofd.

Vouchers zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

Een voucher kun je op de volgende manieren gebruiken:

  • Voor een boeking: je kunt jouw voucher gebruiken bij het boeken van een vliegticket en eventuele aanvullende verzekeringen op BudgetAir.nl. Als het te betalen bedrag hoger is dan de waarde van jouw voucher dan dien je het resterende bedrag bij te betalen. Als het te betalen bedrag lager is dan de waarde van jouw voucher ontvang je voor het eventuele resterende bedrag een nieuwe voucher met een nieuwe unieke code;
  • Je kunt jouw voucher ook inwisselen voor geld dat op jouw bankrekening wordt gestort. Wissel jouw voucher in voor geld

De waarde van een voucher is een naar boven afgerond bedrag. Indien je ervoor kiest de voucher te gebruiken voor een boeking heb je recht op besteding van dit omhoog afgeronde bedrag. Indien je ervoor kiest om de voucher in te wisselen voor contant geld zal aan je het daadwerkelijke bedrag worden uitgekeerd dat BudgetAir.nl van de luchtvaartmaatschappij voor jou heeft kunnen claimen verhoogd met de wettelijke rente.

Uitgezonderd van gebruik van de voucher zijn de volgende producten:

  • Extra en/of losse diensten niet zijnde vliegtickets en verzekeringen, zoals hotels en huurauto’s;
  • Pakketreizen, zijnde door jou zelf samengestelde reizen bestaande uit een vlucht plus hotel en/of huurauto.

Als het mogelijk is jouw vliegticket te wijzigen of te annuleren, dien je er rekening mee te houden dat daar kosten mee gepaard gaan. Dit zijn onder meer de annulerings- en/of wijzigingskosten in rekening gebracht door de luchtvaartmaatschappij en een administratieve vergoeding. Na voltooiing van een boeking kun je deze kosten niet met een voucher betalen.

Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl