Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Oh, wat kan de wereld toch mooi zijn

De mooiste plekken op aarde

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Mooiste plekken op aarde

Er zijn van die plekken op deze aarde die je ooit gezien moet hebben. Gewoon omdat het er super mooi is of omdat het bij je culturele opvoeding hoort. Maar, waar te beginnen? De echte, wereldse must see's hebben we voor je onder elkaar gezet. Welke van deze mooiste plekken op aarde heb jij al gezien?

De Taj Mahal - India

Deze gigantische graftombe (ja, geen paleis) is het meest bezochte stukje India. Met een goede reden: het is namelijk adembenemend mooi! Het hele gebouw is volledig symmetrisch en het witte marmer steekt scherp af tegen de helderblauwe lucht. Picture perfect! Een bezoek aan de stad Agra is dan ook echt een must als je in India bent.

Ha Long Bay - Vietnam

In het uiterste noorden van het prachtige Vietnam, vlakbij de grens met China, vind je het magische Ha Long Bay. Dit sprookjesachtige landschap, bestaande uit groengekleurd water en tropisch begroeide rotsen, maken het lijken alsof je op een andere planeet bent beland. Huur een boot en ga er op uit, je wilt nooit meer van het water af komen!

De Piramiden van Gizeh - Egypte

Als er een indrukwekkende plek op aarde is, is het wel Egypte! De geschiedenis van de Farao's, de grote woestijn, enorme piramides en natuurlijk de hoofdstad Caïro. Je moet het allemaal zien als je in Egypte bent. De Piramiden van Gizeh, maar liefst 6 stuks bij elkaar, behoren tot de oudste bouwwerken ter wereld! Een geweldige ervaring.

De Amazone - Zuid Amerika

Ongelooflijk groen, vol leven en maar liefst 5,5 miljoen km2 groot: dat is natuurlijk het Amazone regenwoud. Er is nergens op aarde een jungle die zo indrukwekkend is als deze... Het regenwoud wordt ook wel 'de longen van de aarde' genoemd. Volg de rivier de jungle in of trek over land naar de mooiste plekjes.

Het Colosseum - Italië

Rome is één groot openluchtmuseum, dus als je het ons vraagt moet je hier sowieso ooit eens heen. En dan zeker niet, maar echt niet, het Colosseum overslaan! De enorme arena was vroeger het toneelstuk van de spelen van de heersende keizer, ook wel gladiator gevechten genoemd. Erg bijzonder om doorheen te lopen!

De Grand Canyon - Amerika

De Grand Canyon is gigantisch groot, zo groot dat je je hier echt heel erg klein voelt. De canyon is 446 km lang en op sommige plekken maar liefst 29 km breed en bijna 2 kilometer diep! Je kunt dit wereldwonder op verschillende manieren ontdekken, bijvoorbeeld per boot over de Colorado River. Veel imposanter wordt het niet.

Angkor - Cambodja

Angkor, ook wel de 'stad der tempels', in Cambodja is een groot, archeologisch complex, bestaande uit talloze oude tempels en andere bouwwerken. De bekendste tempel is Angkor Wat, vooral populair bij zonsopkomst voor de mooie foto's. Laat het hier niet bij en trek ook naar de andere, minder bekende tempels in deze megastad, ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Er zijn natuurlijk nog talloze andere plekken op aarde die zeker een reis waard zijn. De mooiste vind je op budgetair.nl!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl