Je budgetreis naar Rome begint met een goedkoop vliegticket

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 22,00 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rome

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een vliegticket Rome. Op BudgetAir.nl vind je altijd de goedkoopste vliegreizen Rome. Bij ons koop je vliegtickets voor vluchten van diverse gerenommeerde airlines, maar dan tegen een superscherpe prijs! Je vliegt dus voor een budgetprijs, maar wel met de beste vliegtuigmaatschappijen. Naast voordelige vliegtickets Rome regel je ook eenvoudig een goedkope hotelovernachting of autohuur op bestemming bij BudgetAir.nl.

Rome: ronddwalen in de eeuwige stad

Als je in Rome rondwandelt, waan je je in een openluchtmuseum. Musea, fonteinen, kerken en tempels wisselen elkaar af. Bezoeken aan het Vaticaan, de Sint Pieter, de Sixtijnse Kapel en het Colosseum mogen zeker niet ontbreken tijdens je citytrip. Heb je genoeg cultuur gesnoven, dan kun je in Rome ook geweldig winkelen en natuurlijk genieten van het heerlijke Italiaanse eten.

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen maar koopt zitplaatsen in op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig