Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Griekenland

Athene

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Voordelig vliegen naar Athene!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Vliegtickets Athene

Met de goedkope vliegtickets Athene van BudgetAir.nl vlieg je wel heel voordelig naar je vakantiebestemming. Waarom zou je veel geld besteden aan een ticket wanneer je met BudgetAir.nl voor een spotprijs naar je bestemming vliegt? Het geld dat je bespaart met een goedkoop vliegticket Athene kun je gebruiken om te shoppen, lekker uit eten te gaan of een paar dagen langer te blijven. In onze databases met meer dan 250.000 vliegtarieven vinden we altijd de voordeligste vliegreizen Athene voor jou.

Athene

Athene is een stad die dag en nacht leeft, al duizenden jaren lang. Op de Akropolis, hoog boven de stad, pronkt het Parthenon. Beneden wandel je in de gezellige straten langs oudheden en moderniteiten. Maak kennis met de heerlijke Griekse keuken en de gastvrijheid van het land. Griekenland zal je hart stelen! Boek dus snel je ticket naar Athene op BudgetAir.nl!

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen, we boeken rechtstreeks tickets voor jou op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Naar Athene vanaf

Amsterdam

Eindhoven

Rotterdam

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van BudgetAir.nl en is excl € 24,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl