Voordelig vliegen naar Athene!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 22,00 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Met de goedkope vliegtickets Athene van BudgetAir.nl vlieg je wel heel voordelig naar je vakantiebestemming. Waarom zou je veel geld besteden aan een ticket wanneer je met BudgetAir.nl voor een spotprijs naar je bestemming vliegt? Het geld dat je bespaart met een goedkoop vliegticket Athene kun je gebruiken om te shoppen, lekker uit eten te gaan of een paar dagen langer te blijven. In onze databases met meer dan 250.000 vliegtarieven vinden we altijd de voordeligste vliegreizen Athene voor jou.

Athene

Athene is een stad die dag en nacht leeft, al duizenden jaren lang. Op de Akropolis, hoog boven de stad, pronkt het Parthenon. Beneden wandel je in de gezellige straten langs oudheden en moderniteiten. Maak kennis met de heerlijke Griekse keuken en de gastvrijheid van het land. Griekenland zal je hart stelen! Boek dus snel je ticket naar Athene op BudgetAir.nl!

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen maar koopt zitplaatsen in op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig