Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Thailand

Chiang Mai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Goedkope vliegtickets met Budgetair.nl

Chiang Mai

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Je budgetreis naar Chiang Mai begint met een goedkoop vliegticket

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je vlucht naar Chiang Mai. Op BudgetAir.nl vind je altijd de goedkoopste vliegtickets. Bij ons koop je vliegtickets voor vluchten met gerenommeerde airlines tegen een superscherpe prijs! Je vliegt dus voor een budgetprijs, maar dan wel met de beste vliegtuigmaatschappijen. Naast voordelige vliegtickets naar Chiang Mai regel je bij BudgetAir.nl ook eenvoudig een goedkope hotelovernachting of huurauto op je bestemming.

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen, we boeken rechtstreeks tickets voor jou op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven. Zo bent u verzekerd van het laagste tarief met uw reis naar Chiang Mai. Probeer ook eens andere airlines of aankomstdata naar Chiang Mai en wie weet bent u nog voordeliger uit.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf in Chiang Mai.

Naar Chiang Mai vanaf

Amsterdam

Eindhoven

Rotterdam

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van BudgetAir.nl en is excl € 24,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Andere vluchten
Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl