Blijvend goedkoop vliegen naar Istanbul!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 22,00 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je vlucht naar Istanbul. Op BudgetAir.nl vind je altijd de goedkoopste vliegtickets. Bij ons koop je vliegtickets voor vluchten met gerenommeerde airlines tegen een superscherpe prijs! Je vliegt dus voor een budgetprijs, maar dan wel met de beste vliegtuigmaatschappijen. Naast voordelige vliegtickets naar Istanbul regel je bij BudgetAir.nl ook eenvoudig een goedkope hotelovernachting of huurauto op je bestemming.

Istanbul

Istanbul is in vele opzichten de verbinding tussen Europa en Azië. Eeuwenoude moskeeën en paleizen getuigen van het rijke verleden van deze belangrijke historische stad. Breng een bezoek aan het wereldberoemde Topkapi-paleis en de Hagia Sofia. Drink Turkse koffie onder de bomen op een knus plein, de beste manier om vrienden te maken met de gastvrije bevolking. Steek de Bosporus over per boot of over de indrukwekkende hangbrug, en je bent in Azië! Boek dus snel een goedkoop vliegticket Istanbul op BudgetAir.nl!

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen maar koopt zitplaatsen in op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig