Vliegtickets Amerika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Goedkope vluchten naar de Verenigde Staten

Met zoveel plekken die je kunt bezoeken in Amerika zal het moeilijk zijn om te kiezen waar je wel en waar je niet naartoe gaat. Of je nu reist naar de Big Apple (New York), de City by the Bay (San Francisco) of de Windy City (Chicago), op BudgetAir.nl vind je alvast het vliegticket dat bij jou past

Belangrijkste steden in Amerika

De belangrijkste steden van Amerika zijn Seattle in het noordwesten, Miami in het zuidoosten, Los Angeles in het zuidwesten en New York in het noordoosten. Daartussenin is zoveel te zien en te doen in de Verenigde Staten dat het een heel leven zou kosten om het te beschrijven.

De meeste vluchten vanuit Europa naar Amerika gaan vie de grote steden aan de oostkunst, zoals New York, Boston, Washington en Miami. Maar je kunt het land ook uitstekend ontdekken door te vliegen op de grote steden in het binnenland, zoals Chicago of Atlanta. En natuurlijk kun je de westkust ontdekken door te vliegen op Seattle, Portland, San Francisco of Los Angeles.

Prachtige landschappen van Amerika

Met zo'n enorme diversiteit aan landschappen, variërend van besneeuwde bergtoppen tot tropische zeeën, moet je de Verenigde Staten zeker verschillende keren bezoeken om alles eruit te halen. Je beste kans op een onvergetelijke vakantie is om je te richten op één gebied per keer. Want tenzij je een paar maanden de tijd hebt om rond te reizen en te genieten van de verscheidenheid die dit uitgestrekte land je biedt, is focussen by far het verstandigste.

De Verenigde Staten van Amerika, zoals het land officieel heet, vormen het grootste deel van het continent Noord-Amerika, met Canada en Mexico als de twee andere landen. Amerika bestaat uit 48 staten op het vasteland plus Alaska in het uiterste noordwesten en de Hawaii-eilanden in de Stille Oceaan, waardoor het totaal op 50 Verenigde Staten komt.

Enkele van de bekendste steden en landschappen in de Verenigde Staten zijn goed gedocumenteerd - de glitz van Las Vegas, de winderige hitte van Death Valley in de Californische woestijn, de schilderachtige schoonheid van het Yellowstone National Park met zijn spetterende geisers en de innovatieve architectuur van Chicago.

Natuurlijk fenomeen

Je vindt ongelooflijke natuurwonderen in Amerika, zoals de Grote Meren, 's werelds grootste zoetwaterbronnen bij grote steden zoals Chicago, Indianapolis, Detroit en Cincinnati. De moerassen en wilde dieren van de Everglades in Florida beslaan meer dan een miljoen hectare en de wilde schoonheid van de Rocky Mountains biedt enkele van de meest spectaculaire uitzichten die je in de Verenigde Staten zult vinden.

Een ander veelbezocht fenomeen in Amerka zijn de Niagara-watervallen, waar drie afzonderlijke watervallen bijna 100 meter diep in een rotsachtige kloof duiken. Je kunt naar de bodem gaan en een tochtje maken op de boot Maid of the Mist, die je vlak langs de watervallen brengt.

Haal meer uit je budget met BudgetAir.nl

BudgetAir.nl biedt je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven. Met BudgetAir.nl haal je meer uit je budget, zodat reizen een vast onderdeel van je leven kan zijn!

Meer dan goedkope vliegtickets alleen

Op BudgetAir.nl kun je terecht voor voordelige vliegtickets, maar ook voor stedentrips en vele aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Onze medewerkers assisteren je desgewenst bij het kiezen, reserveren en betalen van de reis.

Klantenservice BudgetAir.nl

Via de BudgetAir.nl Klantenservice vind je altijd het antwoord op al je vragen over je boeking.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig