Wat wordt jouw bestemming?

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 22,00 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vind goedkope vluchten bij BudgetAir.nl

Op BudgetAir.nl vind je jouw goedkoopste vliegtickets in een handomdraai! We vergelijken voor jou alle airlines en tonen je meteen de beste prijs op basis van zoekopdrachten van andere klanten. Zo vergelijk je snel en eenvoudig welke vlucht het beste bij je past.

Naast prijzen van vliegtickets zie je op BudgetAir.nl ook meteen welke services je kunt verwachten aan boord van jouw vlucht. Heb je de beschikking over WiFi? Hoeveel beenruimte krijg je eigenlijk? En is een warme maaltijd inbegrepen bij je vlucht?

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig

Vluchten boeken

BudgetAir.nl is onderdeel van Travix, en daarmee ben je verzekerd van jarenlange ervaring op het gebied van vliegtickets. We weten hoe we voor jou de beste deal kunnen regelen. Boek je bij BudgetAir.nl, dan weet je zeker dat alles goed geregeld is!

Een vlucht boeken bij BudgetAir is heel eenvoudig, zodat je meer tijd hebt voor de belangrijke dingen in het leven. Het enige wat je hoeft te doen bij het zoeken van de vlucht is selecteren waar je heen wilt gaan en op welke datum. BudgetAir.nl doet de rest en zoekt door alle vluchten die beschikbaar zijn die dag.

Een overzichtelijke pagina verschijnt met alle vluchten, met zowel de prijzen, tijden en de vluchtsduur. Op dat moment hoef je alleen te kiezen welke van de vluchten je wilt boeken en ga je door een eenvoudig proces van bevestigen en betalen voor de vlucht.

Zo eenvoudig is het.