Voordelig vliegen naar Berlijn!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 22,00 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Met de goedkope vliegtickets Berlijn van BudgetAir.nl vlieg je wel heel voordelig naar je vakantiebestemming. Waarom zou je veel geld besteden aan een ticket wanneer je met BudgetAir.nl voor een spotprijs naar je bestemming vliegt? Het geld dat je bespaart met een goedkoop vliegticket Berlijn kun je gebruiken om te shoppen, lekker uit eten te gaan of een paar dagen langer te blijven. In onze databases met meer dan 250.000 vliegtarieven vinden we altijd de voordeligste vliegreizen Berlijn voor jou.

Groenrijk Berlijn

Berlijn is één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra van Europa. Een verblijf in deze stad is niet compleet zonder de Berlijnse Muur, Brandenburger Tor en de imposante koepel van het Rijksdaggebouw te hebben bezocht. De fijnproevers onder ons kunnen hun hart ophalen in het KaDeWe, waar je op de 6e etage een grote hoeveelheid verschillende delicatessen en exclusieve eilanden aantreft. Wist je dat Berlijn één van de groenste steden van Europa is: 18% van Berlijn bestaat uit natuur en parken en 7% uit meren, rivieren en kanalen.

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen maar koopt zitplaatsen in op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig