Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Frankrijk

Nice

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Wij vinden het goedkoopste ticket naar Nice voor je

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Vliegtickets Nice

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je vlucht naar Nice. Op BudgetAir.nl vind je altijd de goedkoopste vliegtickets. Bij ons koop je vliegtickets voor vluchten met gerenommeerde airlines tegen een superscherpe prijs! Je vliegt dus voor een budgetprijs, maar dan wel met de beste vliegtuigmaatschappijen. Naast voordelige vliegtickets naar Nice regel je bij BudgetAir.nl ook eenvoudig een goedkope hotelovernachting of huurauto op je bestemming.

Nice, de stad van zon en sterren

Het zonnige Nice aan de Franse Riviera is al sinds halverwege de 19e eeuw de belangrijkste badplaats van de Cote d'Azur. Aristocraten en kunstenaars flaneerden elke zomer in drommen over de promenades van Nice. De stad trekt nu nog altijd de rich and famous van de wereld aan, maar ook als je een meer bescheiden inkomen hebt kun je je hier uitstekend vermaken!

De goedkoopste vliegtickets; de rest doet er niet toe!

Op BudgetAir.nl vind je niet alleen de officële tarieven van alle bekende low-cost airlines, maar ook die van alle andere airlines zoals KLM, United, Lufthansa, Swiss, Singapore Airlines en British Airways. Met BudgetAir vlieg je altijd zeer voordelig binnen en buiten Europa. BudgetAir heeft geen vliegtuigen, we boeken rechtstreeks tickets voor jou op vluchten van gerenommeerde airlines. In een realtime overzicht zie je de goedkoopste vliegtickets en kun je snel kiezen uit de voordeligste vliegtarieven.

Meer dan alleen goedkope vliegtickets

Op BudgetAir.nl kun je niet alleen terecht voor voordelige vliegtickets maar ook voor aanvullende diensten zoals autohuur en hotelovernachtingen. Zo regel je meteen een voordelig hotel en een goedkope huurauto voor je verblijf.

Naar Nice vanaf

Amsterdam

Eindhoven

Rotterdam

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van BudgetAir.nl en is excl € 24,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 24,90 boekingskosten.

Klantenservice
Internationale sites
Internationale sites
Volg BudgetAir.nl